Van Winter

Ismerje meg a Van Winter gumiabroncsot, amely hosszútávú használatot biztosít. Nagyon jó tapadást ad száraz és nedves útfelületeken egyaránt, kiváló a fékezési teljesítménye havon és jégen. Ezért képes szavatolni a biztonságot a furgon téli üzemeltetése során.

DW510 EVO

Ismerje meg a DW510 EVO gumiabroncsot, amelyet a legszigorúbb körülmények között teszteltünk. Ez a modell kombinálja a megbízhatóságot és az irányítási kontrollt a változékony téli feltételek mellett. Kitűnő kezelési jellemzőinek köszönhetően biztosítja időjárástól függetlenül a biztonságot és a kényelmet. Nagy tartóssága lehetővé teszi teljesítményszintjének fenntartását egész élettartama során.

Touring 2

Ismerje meg a Dayton Touring 2 gumiabroncsot, amely még nehéz időjárási körülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújt, rövidebb féktávolsággal, a nedves utakon is. A magas minőségű gumikeveréknek köszönhetően jó EU abroncs címke értékekkel rendelkezik. 

Van

Ismerje meg a Van gumiabroncsot, amely tartós és gazdaságos működést biztosít. Kitűnő tapadást nyújt nedves és száraz útfelületen, valamint az alacsony gördülési ellenállás alacsonyabb üzemanyagfogyasztást eredményez.