43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Mirage gumiabroncsok: megannyi előny

Nagy teljesítményű, olcsó gumiabroncsok

Minőségi gumiabroncsokat keres alacsony áron? A Mirage gumiabroncsok minden kritériumnak megfelelnek! A márka ugyanis mindent megtesz azért, hogy hatékony,

tartós és környezetbarát gumiabroncsok, mindezt vonzó áron.

Minden igényt kielégítő gumiabroncsok

A Mirage kiváló minőségű anyagok és innovatív technológia felhasználásával tervezi gumiabroncsait. A Mirage MR-W562 téli gumiabroncsok ezt tanúsíthatják:

az optimális kényelem mellett szerkezetük jó stabilitást biztosít a leghavasabb utakon is!

Biztonságos vezetés minden körülmények között

Létrehozása óta a márka számos tanúsítványt szerzett (többek között az ISO 9001 szabványt). A Mirage-ral garantáltan biztonságosan vezethet.

Az MR 762 AS 4 évszakos gumiabroncsok ezt tökéletesen illusztrálják, mivel minden időjárási körülmények között figyelemre méltó tapadást biztosítanak!

 

 

Mirage, egy növekvő márka

Ígéretes kezdet

Az 1995-ben alapított Mirage márka a Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co csoport tagja, amely egy Kínában működő radiál gumiabroncsgyártó.

Nagy teljesítményű gumiabroncsainak köszönhetően a Mirage gyorsan meghonosodott az országban, majd nemzetközi szinten is.

Vezető szerepet kíván betölteni

A vállalatnak ma már több gyára van, és gumiabroncsait több mint 120 országban forgalmazzák. A Mirage gumiabroncsok hírneve lehetővé tette, hogy a márka olyan elismert csoportokkal lépjen partnerségre, mint a Goodyear, a Continental és a Pirelli.

Gumiabroncsok fényes jövővel

A Mirage folyamatosan keresi az innováció lehetőségeit, technológiákat fejleszt és teszteket végez a gumiabroncsok teljesítményének javítása érdekében. Napjainkban a márka gumiabroncsai egyre több autórajongó járművére kerülnek fel!