43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

 

A Firestone élmény - a te időd most kezdődik

 

Helyek, ahova ellátogatna, emberek, akikkel találkozna, tervek, amiket megvalósítana - a Firestone megadja Önnek a szabadságot, hogy megtapasztalja az életet anélkül, hogy aggódnia kellene a jövő miatt.

 

A több mint 100 éves múltra visszatekintő abroncsválasztékunknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy megbízható abroncsokon vezet. Kezdje el építeni a saját örökségét pillaantról pillanatra.

 

firestone

Fedezze fel Firestone gumiabroncs választékunkat

Firestone, a zene hajtja 1928 óta

 

Összehozza a zenei tehetségeket és a zene szerelmeseit

 

Az évek során a Firestone több száz zenei előadónak biztosította a lehetőséget, hogy a Firestone Színpadon lépjen fel a legnagyobb európai fesztiválokon. Néhányan közülük később ugyanezen fesztiválok nagyszínpadán léptek fel.

 

A Firestone továbbra is támogatja a feltörekvő zenekarokat a nagyszínpad felé vezető úton. Ugyanakkor a Firestone Színpad továbbra is biztos hely marad a zenerajongóknak a nagyszerű, új zenék felfedezésére.

 

A legjobb gumiabroncsok minden évszakra

A Firestone történet

Izgalmas hagyományok

A Firestone története 1900-ban kezdődött Harvey Firestone erőfeszítéseinek köszönhetően. Firestone abroncsokat tett a járművekre és burkolattal látta el az utakat, így segített formálni a modern világot. Harvey Firestone a becsületességet tette az üzleti élet egyik alappillérévé, és olyannyira hitt a munkájában, hogy a nevét adta hozzá.

Ugyanez a vízió segítette az úttörő teljesítményt a motorsportban a Forma-1-től az Indianapolis 500-on át a Le Mans-i 24 órás versenyig. Ez tette a céget a világ egyik legmeghatározóbb gumiabroncsgyártójává.

Napjainkban a Firestone egy méltán híres márka, amely kiállta az idő próbáját, és a történelem egyik legidőtállóbb és legmegbízhatóbb márkájává nőtte ki magát. Firestone öröksége továbbra is inspirálja az embereket és segít nekik meglelni a vezetés szabadságát.