Okos választás

 

A Firestone termékeket olyan járművezetők számára tervezték, akik számára a minőség, a megbízhatóság és a tartósság alapvető fontosságú. Azzal, hogy járművüket e megbízható márka gumiabroncsaival szerelik fel, tudják, hogy okos döntést hoznak, mert a legjobb ár-érték arányt kapják.

Erős értékek

 

A Firestone és ügyfelei ugyanazokat az alapvető értékeket vallják: keményen dolgozzanak, hogy a legtöbbet hozzák ki az életből, tanuljanak a múltból, hogy fejlődjenek és haladjanak előre, minden munkát alaposan elvégezünk, A-tól Z-ig, és soha nem kötünk kompromisszumot a minőség terén.

Megbízhatóság minden tekintetben

 

Ügyfelei bizalmának elnyerése érdekében a Firestone 100%-ban elkötelezett a nyári, téli és egész évben használható termékeinek megbízhatósága és folyamatos fejlesztése iránt. Csak így tudja márkánk biztosítani számukra azokat a gumiabroncsokat, amelyekre több mint 100 éve számítanak. És hogy a megbízhatóság mércéjévé váljon, amelyet világszerte elismernek és megbecsülnek.

A Firestone-sztori dióhéjban

Teremtés

 

Harvey Firestone már 1900-ban modernizálta a mobilitást a járművek gumiabroncsokkal való felszerelésével és az utak burkolásával. Idővel a Firestone ikonikus márkává vált, a gumiabroncsipar egyik legtartósabb és legmegbízhatóbb márkájává. Az alapító öröksége ma is inspirál, és lehetővé teszi, hogy mindenki szabadon vezethessen.

Fejlesztések

 

Tudta, hogy Harvey Firestone volt a felelős az első szponzorált zenei rádióműsorért, a The Voice of Firestone-ért, amely 1928-ban indult az Egyesült Államokban? A Firestone még ma is lehetővé teszi a zene, az utazás és a vezetés szerelmeseinek, hogy új művészeket fedezzenek fel és részt vegyenek fellépéseiken, mivel számos fesztivállal működik együtt Európa-szerte.

Ma

 

A több mint egy évszázados tapasztalattal kifejlesztett, teljesen megbízható gumiabroncsok választékával biztos lehet benne, hogy gond nélkül eljuthat oda, ahová szeretne, építsd az életedet szabadságban, és élvezd minden pillanatát.