43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Michelin minőség a legjobb áron

 

A Michelin gumiabroncsok hírneve megingathatatlan. Így az évszaktól függetlenül biztonságosan felszerelheti járműveit. Mindennek tetejébe a minőségük továbbra is versenyképes és megfizethető árakhoz kapcsolódik.

Miért válassza a Michelin gumiabroncsokat?

 

Ezzel a márkával biztosan nem fogsz tévedni! Ha a legjobb Michelin téli gumiabroncsot keresi, a Pilot Alpin 5 nyerte az Autobild 2020 téli összehasonlítását, 50 másik modellt megelőzve. Ha a Michelin négyévszakos gumiabroncsokról van szó, a CrossClimate+ az, amelyik a leginkább kiemelkedik a többi közül!

A biztonság kulcsszó a Michelinnél

 

A Michelin elkötelezett amellett, hogy olyan gumiabroncsokat kínáljon Önnek, amelyek a technológia által megengedett legnagyobb biztonságot nyújtják, de ennél tovább is megy. Értékei olyan mélyen gyökereznek a márka identitásában, hogy közlekedésbiztonsági tudatosító kampányokat is folytat.

A Michelin gumiabroncsok története

A márka eredete

 

Minden 1889-ben kezdődött, amikor a Michelin testvérek megalapították cégüket Clermont-Ferrand-ban. Kezdetben egy levehető kerékpárgumit fejlesztettek ki, csak az évek során terjedt el a szakterületük, nagy erővel!

 

A Michelin gumiabroncsok felemelkedése

 

1895-től, a Michelin légabroncsok megalkotását követően minden felgyorsult. Nemzetközi szinten is teret nyert, A Michelin a világ vezető gumiabroncsgyártójává vált!

 

 

Michelin ma

 

A több mint 130 éves múltra visszatekintő Michelin név 2021-ben is a legértékesebb imázzsal rendelkező gumiabroncsgyártók listájának élén áll. Tehát megbízhat a Michelin gumiabroncsok megbízhatóságában, megfizethetőségében és biztonságában!