43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Biztonság a legjobb áron

 

A know-how-járól és innovációs képességéről elismert Pirelli prémium minőségű gumiabroncsokat fejleszt és forgalmaz mindenféle felhasználási területre. Az olasz vállalat olyan termékeiről ismert, amelyek tökéletesen ötvözik a biztonságot, a kényelmet, a hatékonyságot és a tartósságot.

 

Pirelli gumiabroncsok: Minőség: Tagadhatatlan minőség

 

A Pirelli szorosan együttműködik a legfontosabb autógyártókkal a személyre szabott gumiabroncsok gyártásában. Ebből a tapasztalatból a vállalat páratlan tudást merít, és előre látja a jövő fejlődését. A széles termékválasztékban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő Pirelli gumiabroncsot.

Diverzifikált kínálat

 

Mivel a gumiabroncs az egyetlen dolog, ami összeköti Önt az úttal, a Pirelli számára a biztonság alapvető fontosságú elem. Ez minden termékfejlesztés középpontjában áll, akár magának a terméknek a tervezésénél, akár a vállalat által kínált kiterjesztett mobilitási technológiáknál.

Pirelli, az innováció úttörője

Az olasz Pirelli márka 1872 óta világszerte elismert élvonalbeli technológiájáról. A 12 országban található 19 gyártóüzemével a személy- és kisteherautók, motorkerékpárok és kerékpárok gumiabroncsainak egyik vezető gyártója. Termelésének kiválósága a motorsportban szerzett tudás eredménye, amely területen a vállalat már több mint 110 éve tevékenykedik. A Pirelli jelenleg több mint 350 sporteseményen van jelen, például a Forma-1-ben és a WRC-ben, de az Amerika Kupán, a sí-világbajnokságon és a labdarúgásban is, az Inter Milannal.