43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

A vezetés szerelméért

 

Ha a vezetés elengedhetetlen, akkor akár élvezheti is. Amellett, hogy minőségi felszerelést kínál Önnek, a Continental célja, hogy javítsa az Ön jólétét az úton. Fedezze fel ezeket a híres gumiabroncsokat!

Pontos fejlesztési iránymutatások

 

A Continental Performance Tyres fejlesztése négy fő pilléren nyugszik: a hagyományokon, az autóipari know-how-n, a német mérnöki teljesítményen és az alapos tesztelésen. A kritériumok e kombinációjának köszönhetően tökéletes vezetési környezetet biztosítanak Önnek.

Continental gumiabroncs árak

 

A Continental gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy minden típusú járműre illeszkedjenek, függetlenül az Ön költségvetésétől vagy lakóhelyétől. Ezt szem előtt tartva a Continental olyan termékek széles választékát fejlesztette ki, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek.

A Continental szilárd tapasztalata

Több mint 150 éves történelem

 

Az 1871-ben Hannoverben alapított Continental csoport több mint 150 éves múltra és szakértelemre tekint vissza. Miután rekordidő alatt bizonyított, a világ egyik legmegbízhatóbb autóipari beszállítójaként nőtte ki magát, és mára már 61 országban van jelen!

Az egyre nagyobb biztonságra való törekvés

 

A Continental Tyres a kezdetektől fogva becsületbeli ügyének tekinti az Ön biztonságát. Az ehhez használt technológiák mindig is zseniálisak voltak. Mérnökeik büszkén viszik tovább ezt az elkötelezettséget!

Continental gumiabroncsok: Stratégiai előrelépés

 

Ezt bizonyítják a Continental ContiWinterContact TS 850P téli gumiabroncsok, valamint a SportContact 6-hoz hasonló nyári modellek, A Continental napról napra fejlődik, hogy a versenytársak előtt maradjon!