43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Yokohama gumiabroncsok: egy márka sok erőforrással

Nagy teljesítményű és hozzáférhető gumiabroncsok

A japán Yokohama cég világszerte ismert a vonzó árú, innovatív gumiabroncsairól. A titka? A kiváló minőségű, tartós anyagok használata a gyártás során.

Ez azt jelenti, hogy kiváló, környezetbarát és gazdaságos gumiabroncsok előnyeit élvezheti!

Válasz minden követelményre

A márka kivételes vezetési élményt kínál minden vezetőjének. A Yokohama Avid Ascend 4 évszakos gumiabroncsok, valamint az Advan Sport V105 és Advan S/T nyári modellek tökéletes példái ennek, hibátlan élettartamukkal!"

Biztonságos vezetés

A Yokohama élvonalbeli gumiabroncsai az autósok biztonságára és kényelmére összpontosítanak. Az autósok dicsérik a Yokohama téli gumiabroncsait a hihetetlen tapadásukért és kezelhetőségükért a havas utakon.

Nemzetközi hírnév

Yokohama: ahol minden kezdődött

1917-ben alapították a Yokohama Rubber Company-t a japán Yokohamában. A vállalat fokozatosan az ország második legnagyobb gumiabroncsgyártójává vált, és technológiája lehetővé tette, hogy meghódítsa a nemzetközi piacot!

Folyamatosan növekvő kereslet

A Yokohama kiváló minőségű, a legszélsőségesebb körülményeknek is ellenálló gumiabroncsainak köszönhetően nemcsak Ázsiában, hanem más kontinenseken is meg tudott jelenni.

Ma a vállalatnak világszerte mintegy 100 gyára van.

Innovációs vezetők

A márka akarata egyértelmű: elmélyíteni a kutatást, hogy a teljesítményt és a környezettudatosságot ötvözze! Ezért az új Yokohama gumiabroncsok 80%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek.

Sok járművezető már most meg van győződve a hatékonyságukról.