43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Az Ön autójának szakértői

Európa térképe piros és fekete területekkel

FIRST STOP - Legyen az Ön első választása!

 

A First Stop egy Európát lefedő hálózat, amely 16 éves tapasztalattal rendelkezik a professzionális gumicsere és gumiszerviz területén. Ma a hálózat több mint 2000 európai szervizponttal rendelkezik 25 országban. 

 

Növekedésünket mindig egy szenvedély hajtotta: ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat, termékeket biztosítani és professzionális tanácsokat nyújtani a gumiabroncsok területén. Így, ha gumiabroncs vásárlásra kerül a sor, a First Stop legyen az Ön első választása!

Biztonságra specializálódva

 

A gumiabroncs az egyetlen kapcsolat az útfelülettel. Nagyon fontos, hogy autóján a legmegfelelőbb abroncsok teljesítsenek szolgálatot, hiszen ez teszi lehetővé, hogy Ön minden váratlan szituációra megfelelően tudjon reagálni. A First Stop hálózatban az elérhető abroncsok teljes skáláját megtalálja, függetlenül a rendelkezésére álló kerettől, így Ön mindig megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Autója karbantartásának szakértői

 

Legtöbb szervizünkben nem csak gumiabroncs szereléssel kapcsolatos szolgáltatásokkal, hanem teljes autószerviz portfólióval várjuk. Kollégáink szakszerű és átfogó képzést kapnak többek között az olaj, lengéscsillapítók, fékek, akkumulátorok, kipufogórendszerek cseréjéről, továbbá a légkondicionáló berendezés karbantartásáról. Részletes információkért kérjük érdeklődjön az Önhöz legközelebbi First Stop szervizben.

Miért válasszam a First Stop-ot autóm karbantartásakor?

 

Ügyfeleink minket választanak, mert:

 

  • Szakértői és tapasztalt szemmel közelítjük meg az autóbiztonsági kérdéseket
  • Piacvezető márkákat használunk, magas minőségi követelményekkel
  • Kényelem és rugalmasság: országszerte megtalálhatja a First Stop szervizpontjainkat
  • Online is foglalhat időpontot kedvenc szervizéhez, így egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja az Önnek megfelelő idősávot.