43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Hankook gumiabroncsok: Driving Emotion

 

A Hankook gumiabroncsokat az alapjául szolgáló technológiák jellemzik, amelyek egyre keresettebbek. A márka ambíciója ezért merész és világos: a Driving Emotion mércéjévé válni, hogy Ön egyedülálló vezetési élményt élvezhessen!

Nagy léptékű K+F

 

A vezetési élmény folyamatos javítása érdekében a Hankook gumiabroncsok erőteljes kutatás-fejlesztésen alapulnak. Nagyra értékelt központjai lehetővé tették ezt a nagyszerű név, hogy a teljesítmény és az innováció terén új csúcsokat érjen el.

Egy világszínvonalú vállalat

 

A Hankook gumiabroncsok világszerte ismertek tökéletes kialakításukról. Annak érdekében, hogy minden vezető igényeit kielégítsék, csúcsmodelleket fejlesztettek ki! A Hankook Ventus nyári gumiabroncs, a Hankook Kinergy 4S2 négyévszakos gumiabroncs és számos más gumiabroncs közül válassza ki a legjobbat!

Hankook gumiabroncsok: filozófia és értékek

Hankook gumiabroncsok: 80 év technológia

 

A Hankook Tire Groupot 1941-ben alapították Koreában. Az ígéretes kezdet után 5 nagy nemzetközi központot és 8 nagy gyárat nyitottak. Ezek a fejlesztések a Hankook gumiabroncsok radikális népszerűsítéséhez vezettek.

Nemzetközi jelenlét


Negyven évnyi fejlődés után az eredeti telephely körül a Hankook abroncsok sikere olyan mértékű, hogy a csoport nemzetközi terjeszkedésének kezdetét jelenti az Egyesült Államokban. A kutatásba való folyamatos befektetésük lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan elismertséget szerezzenek a globális gumiabroncs-iparban.

Az egyre nagyobb elégedettség felé

 

A Hankook folyamatosan törekszik egyik elsődleges céljára: az Ön elégedettségének csúcsra járatására. És annak biztosítása, hogy Ön bárhol felszerelhető legyen, a vállalat több mint 180 országban forgalmazza termékeit, miközben olyan jelentős szereplőkkel működik együtt, mint a Hamann Motorsport.