43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Neves Goodyear gumiabroncsok

 

A független szervek által gondosan tesztelt Goodyear gumiabroncsokat a szakértők ajánlják. Jellemzőik között szerepel az UltraGrip téli gumiabroncs és az EfficientGrip nyári gumiabroncs, mindkettő nagyon népszerű a piacon!

Goodyear teljesítménykritériumok

 

A Goodyear mérnökei a legjobb gumiabroncsok kínálata érdekében számos kritériumra összpontosítanak: tapadás a kanyarokban, úttartás minden talajtípuson, tartósság, üzemanyag- és üzemanyag-felhasználás... fogyasztás, aquaplaning, belső zajszint... Mindezt azért, hogy maximális vezetési minőséget kínáljunk Önnek!

Elérhető tárgyak

 

Ki mondta, hogy a minőségnek szűkös költségvetéssel kell járnia? Mert a Goodyear gumiabroncsok alkotói azt szeretnék, hogy hogy mindenki számára elérhetővé tegyük őket, tisztességes és megfizethető áron kínáljuk őket.

Goodyear know-how

Hosszú történelem

 

A Goodyear gumiabroncsok története 1898-ban kezdődött az első azonos nevű gyár megnyitásával Ohioban. A folyamatos innováció ígéretével a csoport a világ egyik vezető gumiabroncsgyártó vállalataként szerzett nevet magának.

Egy fenséges emelkedés

 

Alig több mint egy évszázad alatt a Goodyear meghódította a világot! Tudta például, hogy az Indianapolis-i versenyt megnyerő autó 500-as 1919-ben Goodyear abroncsokkal volt felszerelve? Ennek a fejlődésnek köszönhetően a csoport ma már 22 országban van jelen, és 52 gyárral rendelkezik.

További innovatív Goodyear abroncsok

 

A Goodyear messze nem pihen a babérjain, és folyamatosan igyekszik alkalmazkodni a kor kihívásaihoz. Legyen szó személyre szabott sapkákról, öngyógyító gumiabroncsokról vagy biológiailag lebomló anyagokról, az innováció a Goodyeartől sosincs messze!