43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Falken gumiabroncsok - annyi előnye van!

Falken gumiabroncsok: a teljesítményt és a gazdaságosságot ötvöző abroncsok

 

Amellett, hogy a japán márka biztosítja, hogy a gumiabroncsok gyártásának minden egyes fázisát tiszteletben tartják, gondoskodik arról is, hogy újrahasznosítható nyersanyagokat használjanak. Mindezt azzal a céllal tesszük, hogy Ön a nagy teljesítményű gumiabroncsok előnyeit megfizethető áron élvezhesse!

Miért válassza a Falken abroncsokat?

 

A Falken gumiabroncsok biztonságos vezetést és optimális kényelmet ígérnek! Erről tanúskodhatnak a Falken Euro All Season AS200 gumiabroncsok, amelyek hosszú élettartamukról és úttartásukról híresek minden időjárási viszonyok között.

Verhetetlen biztonság

 

A Falken mérnökei a defektek megelőzése és az Ön biztonságának növelése érdekében folyamatosan fejlesztik a különböző technológiákat. Ilyen például a Falken Eurowinter Winter HS01 téli gumiabroncs, amelyek havas és jeges utakon kivételes fékezést biztosítanak.

A Falken gumiabroncsok bővülése

Sportos kezdetek

 

1983-ban a Sumitomo Rubber Industries Group egyetlen céllal hozta létre a Falken márkát: olyan gumiabroncsokat kínálni, amelyek megfelelnek a sportos vezetés szerelmeseinek igényeinek! Fokozatosan a márka nemzetközivé vált, és olyan gumiabroncsokkal sikerült meghonosodnia, amelyek a kényelmet, a teljesítményt és az esztétikát ötvözik.

A Falken bejárja Európát

 

Ma a Falken több pályán, többek között a németországi Papenburgban és a japán Okayamában teszteli új abroncsainak megbízhatóságát és hatékonyságát. A vállalat több mint 8000 forgalmazóból álló hálózattal rendelkezik Európában. Tehát bárhol is van, minőségi gumiabroncsokat engedhet meg magának!

Egy márka, amely a jövőbe tekint

 

A Falken napról napra egyre hatékonyabb gumiabroncsokat fejleszt, amelyek kivételes vezetési élményt garantálnak! Ennek megfelelően az SRI továbbra is az új technológiák és a jövőbe mutató mobilitási koncepciók kutatásába fektet be.