43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

A biztonság és tartósság garanciája

 

A Dunlop abroncstervezők nem kötnek kompromisszumokat. Az Ön megtakarításai, a gumiabroncsok tapadása és élettartama, illetve a jármű kezelhetősége között minden kritériumot figyelembe vesznek. Teljesülnek, hogy a legnagyobb elégedettséget nyújtsák Önnek.

Megbízható és alapos tesztelés

 

A Dunlop tudja, mi a tét, ha nagy teljesítményű gumiabroncsokról van szó. Ezért ez a nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat a terveit a következő teszteknek veti alá igényes tesztek, mind belső, mind külsőleg. Ebben az összefüggésben a 3-15-50-es megközelítés elengedhetetlen!

A Dunlop gumiabroncsok minősége

 

Akár a hegyekben, akár a tengerparton él, ezek a csúcsminőségű termékek erőteljes szövetségesei járművének. A Dunlop Sport BluResponse nyári gumiabroncs például kiváló hírnévnek örvend, akárcsak a Dunlop Sport All Season.

Dunlop, az innováció története

Merész kezdetek

 

A történelem első igazi gumiabroncsának megalkotásával 1888-ban John Boyd Dunlop elindította a gumiabroncs-innovációt. Ez a siker csak a kezdet volt a csoport, amely végül a világ négy sarkában is elterjesztette hírnevét.

A kiválóság hírneve

 

1895-ben az első autóra Dunlop gumiabroncsokat szereltek: a siker csak most kezdődött. Az aquaplaningot korlátozó technológiák kifejlesztésétől kezdve az aquaplaningot biztosító rendszerekig. Biztonságos vezetés egy defekt ellenére, a márka bátorsága bőségesen meg lett jutalmazva.

A jövő ugyanolyan fényes

 

A Dunlop gumiabroncsok folyamatos innovációjukkal tűnnek ki. Határtalan szenvedéllyel, de az új technológiák és teljesítmény folyamatos keresésével is, A Dunlop mindig magasabbra tör. A vállalat pedig kiválóan teljesíti ezt a kihívást!