Szélvédő ablaktörlő lapátok

A szélvédő ablaktörlő lapátok elengedhetetlen eszközök megfelelő láthatóság biztosítása érdekében. Állapotuk közvetlenül befolyásolja az Ön biztonságát. Elengedhetetlenek esőben vagy havazáskor, de az ablaktörlő lapátokat ennél gyakrabban is használják az autó szélvédőjén vagy hátsó ablakán lerakódó por vagy egyéb szennyeződés, illetve rovarok eltávolítására.

 

 

Mikor érdemes cserélni a szélvédő ablaktörlő lapátokat?

 

Amikor úgy veszi észre, hogy nem működnek megfelelően: nem távolítják el a vizet, vagy nem törlik le egyenletesen a szennyeződést, csíkokat hagynak a szélvédőn.

 

A szélsőséges időjárás - különösen hideg, szél, hó, eső, jégeső - vagy a magas hőmérsékletnek és a napfénynek, pornak való kitettség jelentős mértékben károsítja az ablaktörlőlapátok gumiját.

 

Fontos ellenőrizni a szélvédő mosó folyadék szintjét is, mivel az segít a szennyeződések hatékony eltávolításában és meggátolja az üveg karcolódását.

 

 

Miért érdemes cserélni az ablaktörlő lapátokat?

 

  • Gondoskodik a szélvédőn keresztüli jó látásról
 
  • Megszünteti az üvegfelületen hallható idegesítő súrlódást és rezgést
 
  • Megelőzi az üvegen keletkező karcolódásokat és barázdákat
 
  • Növeli a vezetési biztonságot és kényelmet

 

 

A szélvédőmosó folyadék tartályát bármilyen ablakmosó folyadékkal feltölthetem?

 

A First Stop nem javasolja bármilyen ablakmosó folyadék vagy szappanos víz használatát, mivel azok lerakódásokat okozhatnak a fúvókákban és csövekben.

 

 

Ajánlatra van szüksége?

 

Személyre szabott árajánlat néhány kattintással.