GUMIABRONCS HOTEL

A First Stop szervizeinkben lehetőség nyílik a nyári gumijainak tárolására télen vagy a téli gumijainak tárolására a melegebb hónapokban. Megfelelő körülmények között megőrizzük az abroncsokat, így nem vesztik el alakjukat és anyagukat nem károsítja nedvesség vagy hőmérsékletváltozás. Természetes Ön bármikor értük jöhet.

A MEGFELELŐ GUMIABRONCS MINDEN ÉVSZAKHOZ

Nem kell megvárni a szélsőséges időjárási viszonyokat, amikor a hőmérséklet 7 ºC alá csökken, az már jelentősen befolyásolja a gumiabroncsok teljesítményét. Ekkor javasolt a téli gumiabroncsok felszerelése a maximális stabilitás és vezetési biztonság érdekében. A csere után már nem kell aggódnia az eső, havazás vagy jég okozta csúszós felületektől.

MIKOR ÉRDEMES GUMIABRONCSOT CSERÉLNI?

Normál esetben az ősz kezdetén érdemes téli gumikra váltani. Amikor beköszönt a tavasz, már nem olyan hatékonyak, ekkor elérkezett az idő a nyári gumik felszerelésére.

Ha szeretné igénybe venni a Gumiabroncs hotel szolgáltatásunkat, nincs más dolga, mint online vagy telefonon keresztül felvenni a kapcsolatot az egyik First Stop szervizzel időpont egyeztetés érdekében.

MIÉRT ÉRDEMES ELŐFIZETNI A GUMIABRONCS HOTELRE?

  • Helyet takaríthat meg a raktárában vagy a garázsában
  • Megelőzheti a gumiabroncsok eldeformálódását
  • Nem kell szállítania sem a gumiabroncsait, amikor le szeretné cserélni azokat
  • Mindig a körülményekhez legmegfelelőbb gumiabroncsokkal autózhat