Roadhawk

Ismerje meg a Roadhawk gumiabroncsot, amelyet a hétköznapi autósok számára fejlesztették ki, magas szintű biztonságot és tartósságot biztosítva. Hosszabb élettartammal rendelkezik, köszönhetően a Nano Pro-TechTM technológiának.

Multihawk 2

Ismerje meg a Multihawk 2 gumiabroncsot, amely kényelmes futást biztosít a különböző típusú utakon. A futófelület optimalizált kialakítása magas kopásállósággal rendelkezik, ezáltal biztonságos a használata. Száraz útfelületen stabilitást, nedves útfelületen jó irányíthatóságot biztosít.

Multiseason Gen 02

Ismerje meg a Multiseason Gen 02 négyévszakos gumiabroncsot, amely biztonságos vezetés nyújt egész évben. Ideális bármilyen időjárási körülmények között, még havas útfelületen is. A modell a teljes téli jelöléssel (Alpok-szimbólum) rendelkezik, köszönhetően a sok lamellának és az univerzális futófelületnek.

Vanhawk 2

Ismerje meg a Vanhawk 2 gumiabroncsot, amely hosszú élettartammal rendelkezik. A tapadás és tartósság magas szintje biztosítja a biztonságos és költséghatékony kisteherautó vezetést. Kategóriájában a legjobb tapadást biztosítja nedves útfelületen.

Vanhawk Multiseason

Ismerje meg a Vanhawk Multiseason gumiabroncsot, amely egy új négy évszakos abroncs furgonokhoz. Nagyon jó kezelhetőséget biztosít még bonyolult feltételek mellett is, nedves valamint hóval fedett útfelületeken. Az új futófelület keveréknek és a Nano Pro-tech technológiának köszönhetően lehetővé válik a költséghatékony és tartós használat.

Winterhawk 4

Ismerje meg a Winterhawk 4 gumiabroncsot, amely uralja a telet. Megbízható és biztonságos megoldás a vizes, havas és jeges útfelületeken. Tapadása és rövid fékezési tulajdonságai lehetővé teszik a téli évszak félelem nélküli élvezetét. A karkasz szerkezet és a gumikeverék szinergiája alacsony gördülési ellenállást és nagy futásteljesítményt biztosítanak. 

Vanhawk 2 Winter

Ismerje meg a Vanhawk 2 Winter gumiabroncsot, amely hosszú távú tartósságot biztosít. Kiváló tapadása, amelyet az alpesi szimbólum igazol (3PMSF) biztonságos vezetést tesz lehetővé téli feltételek mellett. A robusztus felépítés elősegíti a költséghatékony furgon-üzemeltetést. A megfelelően kiegyensúlyozott mintázati merevség és stabil karkasz kialakítás biztosítja a nagy futásteljesítményt.