Potenza Sport

Ismerje meg a Potenza Sport gumiabroncsot, amellyel maximálisan kihasználhatja autója erejét és fenntarthatja az irányítást a dinamikus vezetés közben. A legjobb száraz fékezést nyújtja és kiemelkedő a teljesítménye nedves útfelületen. 

Weather Control A005 EVO

Ismerje meg a Weather Control A005 EVO négyévszakos gumiabroncsot, amely kiváló tapadást biztosít vizes és havas úton. A nagy kopásállóság teszi ezt az abroncsot igazán tartóssá. Kategóriájában a legrövidebb féktávolságot biztosítja nedves úton. Az új futófelület keverék és a vállblokkok magas száma biztosítja a nagyon jó tapadást havas és nedves úton. Személyautók és SUV járművek számára tervezve. 

Turanza T005

Ismerje meg a Turanza T005 gumiabroncsot, amely kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja vizes úton. Ha egy olyan abroncsot keres, amely kiváló teljesítményt nyújt még nedves utakon is, akkor a Bridgestone Turanza T005 modell egy kimagasló választás. Kitűnő tapadást és irányíthatóságot biztosít, még esőben is. Ezzel az abronccsal biztonságban eléri célját és hosszú élettartamával még pénzt is takarít meg Önnek.

Dueler A/T 001

Ismerje meg a Dueler A/T 001 gumiabroncsot, amely egy egész éves gumiabroncs és biztosan számíthat rá a vadonban, minden körülmények között és minden évszakban. Kiváló választás, ha Ön szereti a terepes kihívásokat és egy megbízható, erős gumiabroncsra vágyik az összkerékmeghajtású autójához.

Duravis R660

Ismerje meg a Duravis R660 gumiabroncsot, amely optimális választás, ha Önnek vállalkozása van és saját flottával rendelkezik vagy kisteherautókat használ. Az energiatakarékos futófelület mintázattal és az alacsony gördülési ellenállással jelentős üzemanyagmegtakarítás érhető el a robosztus karkaszkialakítás ellenére. Az abroncs nagymértékben ellenáll a mechanikai sérülésekkel szemben, így kitűnő választás kisteherautókra.

 

Duravis All Season

Ismerje meg a Duravis All Season gumiabroncsot, amely egy új könnyű haszonjármű abroncs. Különféle útviszonyokhoz alkalmas, az évszaktól függetlenül. Biztonságos vezetést tesz lehetővé nedves és havas utakon egyaránt. Megerősített szerkezeténél fogva ellenáll a mechanikai sérüléseknek, ez biztosítja a hosszabb élettartamot.

Blizzak LM005

Ismerje meg a Blizzak LM005 gumiabroncsot, amely gondoskodik az Ön biztonságérzetéről kitűnő tapadásának és fékteljesítményének köszönhetően havas úton is. Ez az abroncs teszi Önt magabiztossá, amikor téli úton kell éles kanyart bevenni és szükség esetén gyorsan fékezni. Jó teljesítményt nyújt a városban és nedves utakon, ezt igazolják a féktávolságmérések során elért legjobb eredmények. Gondoskodik a személyautók és az SUV terepjárók vezetőinek kényelméről.

Blizzak DM-V3

Ismerje meg a Blizzak DM-V3 gumiabroncsot, amelyet SUV és 4x4 járművekre terveztek. Ez a téli modell kiemelkedő kontrollt biztosít Önnek még havas vagy jeges úton is. Az abroncs lehetővé teszi, hogy biztonságosan növelje sebességét és biztosítja a kényelmet a téli vezetéshez. Fenntartható teljesítmény és hosszú élettartam jellemzi. Dinamikus kezelhetőséget biztosít téli feltételek mellett.

Blizzak W810

Ismerje meg a Blizzak W810 gumiabroncsot, amely az első kisteherautó-abroncs, amelyben 3D élek biztosítják a jobb kezelhetőséget. Kiváló a teljesítménye és a kopásállósága, ez növeli céges járműflottájának hatékonyságát. A homlok élek nagy száma biztosítja a kiváló vontatási és fékezési teljesítményt téli körülmények között. A csökkent menetellenállás költséghatékony üzemeltetést biztosít.