Csatlakozzon a First Stop hálózatához

First Stop: egy igazi európai hálózat

Az First Stop már 2000 professzionális gumiabroncs-szervizközponttal rendelkezik 25 európai országban. A szervizpont specializációjától függően gumiabroncs szakértőink személygépkocsikat, haszongépjárműveket, motorkerékpárokat, teherautókat és traktorokat is kiszolgálnak. Minden szervizpontunk arra törekszik, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű szolgáltatást és terméket kínálja. Ez az ügyfélközpontú megközelítés és technikai szakértelem különbözteti meg a First Stop szervizpontokat a hagyományos szervizektől. Hálózatunk gyorsan fejlődik, minden évben mintegy száz független szerviz csatlakozik hálózatunkhoz.

Szeretne csatlakozni a First Stop hálózatához? Kérjük, küldjön egy e-mailt.az oldal alján található címre és a First Stop helyi képviselője rendelkezésére áll, valamint bővebb tájékoztatást nyújt a feltételekkel kapcsolatosan.

A First Stop felépítése

Saját tulajdonú szervizpontok (első sorban Franciaországban, Spanyolországban, Írországban, Svájcban), amelyek a széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező központok szilárd alapját képezik. Minden szervizpont megosztja egymással a leghasznosabb tapasztalatait és kiváló minőségű back-office támogatásban részesülnek.

Független partnerek (franchise-partnerek), akik partnerségi szerződést kötöttek (soft franchise *) az First Stop-al.

Az First Stop ötvözi mind a saját tulajdonú, mind a független partnerek képességeit az üzleti fejlődésben és a lefedettség javításában Európában annak érdekében, hogy minél jobban megfeleljen az ügyfelek igényeinek.

Milyen előnyökkel jár a First Stop tagság?

  • Több márka forgalmazása
  • Stratégiai partnerségek és megállapodások a Bridgestone és más magas színvonalú beszállítókkal
  • * Soft franchise-megállapodás: magas szintű függetlenség és szabadság más piaci szereplőkhöz képest, amely lehetővé teszi partnereinknek, hogy a magas színvonalú ügyfélkiszolgálást, miközben az üzletük diverzifikálását és fejlesztését az általuk kedvelt irányba mozdíthatják
  • Flotta-megállapodások
  • Professzionális és elkötelezett vezetői csapat, amely támogatja az üzlet fejlődését
  • A szerviz kialakításának, marketing tevékenységeinek és képzési programjainak támogatása
  • Egy tapasztalt európai hálózat támogatása

Hogyan csatlakozhat az First Stop hálózathoz?

Amennyiben szeretne bővebb információkat megtudni a First Stop hálózathoz való csatlakozás előnyeiről és feltételeiről, lépjen kapcsolatba a magyarországi First Stop fejlesztési vezetővel: 

KISS Bálint

First Stop fejlesztési vezető

E-mail: balint.kiss@bridgestone.eu

Tel.: +36 20 561 7498