43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Bizonyított ár-érték arány

 

Az Uniroyal minőségi anyagokat használ és széles körű vizsgálatokat végez. Az eredmény: Ön nagy teljesítményű gumiabroncsokkal közlekedik, csökkentett kopás mellett. Ha Uniroyal gumiabroncsokkal szereli fel autóját, hosszú távon pénzt takarít meg!

Az Ön igényeihez igazított gumiabroncsok

 

Innovatív technológiáinak köszönhetően az Uniroyal csoport az Ön igényeihez igazított biztonságos gumiabroncsok széles választékát kínálja. Fontolja meg a szórakozás és a vezetés ötvözését az AllSeasonExpert 4 évszakos gumiabroncsokkal vagy a Snow Max 2 téli gumiabroncsokkal!

Biztonságban az Uniroyal gumiabroncsokkal

 

Az esőgumi megalkotójaként az Uniroyal márka mindig is elkötelezett volt az aquaplaning kockázatainak megelőzése és a biztonságos vezetési élmény biztosítása iránt. Az Uniroyal abroncsokkal tehát minden időjárási viszonyok között garantált az optimális tapadás!

Az Uniroyal gumiabroncs kaland

Egy átütő siker kezdetei

 

Oscar Englebert hamar felismerte a gumi előnyeit, és az egyik első európai gumiabroncsgyártó lett. Néhány évvel később megszületett az Uniroyal márka. Az esőgumi volt az, ami átütő sikert hozott a csoportnak.

Minőség, amely kiállja az idő próbáját

 

Manapság a gyártást az Európában elismert Continental csoport végzi. Az Uniroyal a gumiabroncsok minőségéről ismert márka, amelyek optimális úttartást biztosítanak a kanyarokban, még rossz időjárás esetén is!

A vezetés jövője az Uniroyallal

 

Az Uniroyal mindig is elkötelezett volt az Ön vezetési élményének javítása iránt. Ezért a márka továbbra is innovatív szerkezetű gumiabroncsokat fejleszt és tulajdonságai a kényelmes utazás érdekében.