43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

A nyugodt vezetés garanciája

 

A Nokian számára az Ön nyugalma a volánnál megfizethetetlen! Ezért kap két év garanciát a gumiabroncsokra, ha a Nokian gumiabroncsokat hivatalos márkakereskedőtől vásárolja.

A felhasználók által ajánlott Nokian gumiabroncsok

 

A Nokian figyelembe veszi a fogyasztók visszajelzéseit, hogy javítsa a vezetési élményt. Ezért a Nokian nagy teljesítményű gumiabroncsok széles választékát kínálja, mint például a Nokian Season Proof 4 évszakos abroncsok, amelyek minden időjárási körülmények között biztonságot nyújtanak.

Kompromisszummentes biztonság szélsőséges hőmérsékleten

 

A Nokian gumiabroncsok híresek minőségükről és nagyfokú hidegállóságukról. Aramid technológiájukkal, a WR Snowproof abroncsok optimális tapadást és stabilitást garantálnak a leghavasabb utakon is!

Egy csoport meghódítja a világot

A téli gumi feltalálója

 

Az 1898-ban alapított finn Nokian csoport 1934-ben mutatta be az első teherautókra szánt téli gumiabroncsot, amely kiváló úttartást biztosított esőben és hóban. Nagy siker volt!

Növekvő hírnév

 

Azóta a Nokian nemzetközi szinten vezető szerepet tölt be a téli gumiabroncsok piacán. Mindig figyelemmel kíséri a járművezetők igényeit, a csoport továbbra is innovatív gumiabroncsokat fejleszt, hogy biztonságos és környezetbarát vezetést nyújtson Önnek.

Fenntarthatóság-központú gyártás

 

A Nokian az első gyártó, amely a WR SUV 3 gumiabroncsával A osztályú minősítést kapott! Elkötelezett a környezetvédelem iránt, a csoport célja, hogy minden körülmények között nagy teljesítményű, környezetbarát gumiabroncsokat fejlesszen ki!