43+ szakértői központ, több, mint 1800 szerviz Európában

27 év tapasztalat az abroncs- és autószerviz terén

4.5 átlag Google értékelés több, mint 128.560 értékelés

Minőség alacsony áron

 

A BF Goodrich csoport célja, hogy a járművezetőknek nagy teljesítményű, tartós gumiabroncsokat kínáljon megfizethető áron. Céljuk, hogy kellemes autózást biztosítsanak Önnek és pénztárcájának egyaránt!

Miért válassza a BF Goodrich abroncsokat?

 

A BF Goodrich gumiabroncsokat úgy tervezték, hogy fokozzák a vezetési élményt az úton és azon kívül. Gumijuk kivételes teljesítményt és tapadást biztosít minden évszakban! A BF Goodrich G Force téli gumiabroncsot valójában a felhasználók elismerik.

Az Ön biztonsága érdekében tervezett gumiabroncsok

 

Minden BF Goodrich gumiabroncsot úgy terveztek, hogy alkalmazkodjon mind az Ön vezetési stílusához, mind a környezetéhez! A G-Grip All Season abroncsokkal például minden útviszonyok között biztonságosan fékezhet.

BF Goodrich: előfutár az ágazatban

A BF Goodrich gumiabroncsok születése

 

A Benjamin Franklin Goodrich által 1870-ben alapított vállalat az iparágban elsőként kínálta gumigumikat az Egyesült Államokban. Later, a vállalat élvonalbeli technológiáival és a motorsport világában való együttműködésével különböztette meg magát versenytársaitól.

Referencia a gumiabroncspiacon

 

A BF Goodrich gumiabroncsok híresek megbízhatóságukról, mind a versenyeken (Le Mans 24 órás versenye, Dakar-rali stb.), mind a mindennapi ingázás során. A gumiabroncsok továbbra is bizonyítják teljesítményüket, hozzájárulva a nagyszerű versenyzők sikereihez a neves bajnokságokban.

A BF Goodrich történelmet ír

 

Az amerikai vállalat továbbra is úttörő szerepet kíván betölteni a gumiabroncsgyártásban. Folytatja fáradhatatlan kutatásait hogy innovatív koncepciókat kínáljunk, és hogy páratlan kényelmet biztosítsunk Önnek az autóban!